Renting voor rusthuizen


De zorgsector en vergrijzing …. Dagverzorgingscentra, kortverblijven, woonzorgcentra met ROB- en RVT-bewoners. Steeds meer wordt gekeken om binnen ons werkgebied deze mensen zo lang mogelijk de grootst mogelijke zelfstandigheid te geven. Indien dit niet meer lukt, proberen wij te werken aan comfortoplossingen.

Hierbij werken we samen met de kinesisten en ergotherapeuten binnen de zorginstelling om een optimale en individuele behandeling te bekomen. Wij begeleiden en adviseren onze contactpersoon met betrekking tot hernieuwingstermijn, regelgeving en terugbetaling van de mutualiteiten.

Meer info over rolwagen renting?


Rolwagen
voorschrift
aanvragen

Title

This is where the text for the back of your card should go.

Meer info!
Prothesen voorschrift aanvragen

Denk hierbij niet alleen aan mobiliteitshulpmiddelen zoals rollators, standaardrolwagens, modulaire rolwagens en verzorgingsrolwagens, maar ook aan prothesen, preventieve en corrigerende orthesen na CVA, zitorthesen, comfortpantoffels voor rolstoelgebonden patiënten of diabeten, steunkousen enz…

Bij Ortho Medica werken wij samen met specialisten die zich naar de instelling verplaatsen. Dit kan enkel indien de huisarts van de bewoner hiervoor zijn toestemming geeft. Zo dient de bewoner zich naar het ziekenhuis niet te verplaatsen door middel van een dure ambulance-rit.


Vraag hier uw consultatie op verplaatsing aan!